Kenjo Waterfall

TDM predstavlja inovativne i prestižne slavine španskog proizvođača Genebre. Slavine za kupatila i kuhinje, rezidencijalne i komercijalne prostore proizvedene u Evropi.

slavina kenjo waterfall

Genebre nudi asortiman za sve vrste kupaca poznati kvalitet, dizajn, prestiž i tradiciju dugu 40 godina, zato su Genebre slavine pravi izbor za vas.

Kaskadna jednoručna slavina za umivaonik iz kolekcije Kenjo pravo je osveženje za moderna kupatila i one koji žele da se izdvajaju.

Dizajn ove slavine privući će pažnju onima sa dobrim okom za estetiku.

Njen savršen izgled oduševiće sve koji budu imali priliku da je koriste, a nezaobilazni kvalitet kompanije Genebre utkan u ovu bateriju potvrda je vašeg pravog izbora.

(63137 26 45 66)

slavina kenjo waterfall skica slavine kenjo waterfall

Specifikacije:

 1. Telo i baza izrađeni su od mesinga prema UNE-EN 1982
 2. Ručka napravljena od Zamak legura (Legure Zamak su deo porodice legura aluminijuma cinka; razlikuju se od ostalih legura ZA zbog stalnog sastava aluminijuma od 4%.)
 3. Hromirano prema EN 248
 4. Keramički kertridž, vođen izlaz, bez buke, Ø35
 5. Opremljen sa fleksibilnim konektorima dužine 35 cm (M10k1; G 3/8 ”) i setom za pričvršćivanje od nerđajućeg čelika
 6. Minimalni protok: 8 l/min (3 bara)
 7. Maksimalna temperatura upotrebe: 85 ºC
 8. Maksimalna preporučena temperatura: 65 ºC
 9. Maksimalni radni pritisak: 10 bara
 10. Minimalni radni pritisak: 0,5 bar
 11. Preporučeni pritisak: 1-5 bara

Slavinu Kenjo Waterfall, kao i ostale baterije iz Genebre raznolikog asortimana možete pronaći u TDM-u. Pogledajte kataloge:

Saznajte više o ovoj slavini, ali i drugim slavinama španskog proizvođača Genebre i opredelite se da baš ove kvalitetne baterije sa tradicijom dugom 40 godina budu deo vašeg projekta, doma ili izložene u vašem maloprodajnom objektu. Kontaktirajte nas.